Open jouw eigen Anytime Fitness club

Maak kennis met de gezondste franchiseformule ter wereld!

Met 5000 clubs wereldwijd en ruim 100 clubs in de Benelux is en blijft Anytime Fitness de snelst groeiende fitness franchisemodule ter wereld. Het gemak en de betaalbaarheid van het Anytime Fitness concept is voor zowel franchisenemers als voor leden interessant.

Wereldwijd telt Anytime Fitness ruim 4.000.000 leden en onze clubs bevinden zich op alle 7 continenten.

Waarom is het runnen van een eigen Anytime Fitness club aantrekkelijk?

Nummer 1
Aantrekkelijke investering
Zeer lage failure rate
Ondersteuning

Al jaren wordt Anytime Fitness uitgeroepen tot de #1 Top Global Fitness Franchise door Entrepreneur Magazine.

Anytime Fitness kent ten opzichte van andere formules een relatief lage instapfee en aantrekkelijke maandelijkse bijdragen.

Het businessmodel is wereldwijd beproefd en bewezen en kent daardoor een lage failure rate.

Het Anytime Fitness Benelux hoofdkantoor staat continue voor je klaar met ondersteuning, training en coaching. 

Het Anytime Fitness concept leent zich perfect voor multi-ondernemerschap. Dit bewijst zich in de praktijk telkens weer. Niet voor niets is wereldwijd 60% van Anytime Fitness franchisenemers multi-clubowner; een tendens die ook in Nederland en België steeds meer te zien is. Het Anytime Fitness concept is ook een ideale formule voor ondernemers met bedrijven in andere sectoren zoals detailhandel. Zij ervaren dat de Anytime Fitness formule hiermee uitstekend te combineren is en een aanvulling vormt die goed rendement op de investering geeft.

Meer over Anytime Fitness

Vanuit Amerika is Anytime Fitness in de Benelux geland. De franchisegever voor Anytime Fitness Benelux, Petro Hameleers, wilde explosief gaan groeien en dat is hem gelukt want inmiddels zijn er meer dan 100 clubs geopend. Petro Hameleers heeft ondertussen in België en Nederland 14 eigen clubs en heeft de ambitie om voor eind 2021 door te groeien naar 150+ Anytime Fitness clubs in de Benelux.

In 2002 bedachten twee ervaren Amerikaanse ondernemers uit de fitnessbranche het concept van Anytime Fitness, waar ‘convenience’ centraal staat: dichtbij de klant, 24 uur per dag kunnen sporten en dat het hele jaar door. Op dit moment zijn er meer dan 5000 clubs wereldwijd open. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe Anytime Fitness locatie geopend en om de 3 minuten schrijft een nieuw lid zich in. Wereldwijd zijn er op dit moment meer dan 4 miljoen leden en dat in alle 7 continenten, verdeeld over 36 landen.

"De 24/7 openingstijd spreekt een grote doelgroep aan en de mensen voelen zich prettig bij de huiselijke en gemoedelijke sfeer."

Daniel van Nassau, Anytime Fitness Roosendaal

Het concept is continu in ontwikkeling en is daarmee een echte voorloper in de markt. De formule is gebaseerd op de 4P’s People, Profit, Purpose en Play. Als Anytime Fitness franchisenemer bied je de mensen in de omgeving een plek dicht bij huis, waar je samen met jouw team jouw leden actief coacht naar de persoonlijke doelen toe.

In 2019 stond Anytime Fitness voor het vijfde jaar op rij op nummer 1 in de jaarlijkse lijst met Top Global Franchises van Entrepreneur Magazine. Dat dankt het concept aan de positie als financieel stabiele, grootste en snelst groeiende keten van franchise fitness clubs ter wereld. 

Klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

Je zoekt een nieuwe uitdaging en wilt resultaten boeken. Iets doen wat je écht leuk vindt! Een volgende stap zetten. Én daar een goede boterham mee verdienen. Dat komt goed uit, want wij willen ook graag dat jij succesvol bent.

Wil jij met jouw eigen bedrijf levens verrijken?

Je hebt een passie voor het omgaan met mensen, sport en gezondheid. Je zoekt mogelijk een nieuwe uitdaging en wil geld gaan verdienen. Als Anytime Fitness clubeigenaar ben je in staat om de levens van jouw leden te verrijken door middel van een actieve en gezonde levensstijl. Als lokale expert op het gebied van bewegen en gezondheidsverbetering neemt jouw Anytime Fitness club een voorname plaats in de gemeenschap in. Een community, een plek waar leden zich thuis voelen en waar persoonlijke begeleiding op nummer 1 staat om samen doelen te bereiken! Let’s make healthy happen!

4 miljoen leden

Anytime Fitness kent wereldwijd meer dan 4 miljoen leden die 24/7 en 365 dagen per jaar kunnen werken aan hun gezondheid.

Op 7 continenten

Het Anytime Fitness concept heeft zich bewezen in alle continenten en is de snelst-groeiende fitness franchise ter wereld.

In 36 landen

Met slechts één sleutel hebben leden toegang tot meer dan 5000 clubs ter wereld, verspreid over 36 landen.