Stay Home, Stay Healthy!

Het ultieme thuissport programma van Anytime Fitness

Sinds 28 oktober zijn alle Anytime Fitness clubs in België gesloten

Op dinsdag 27 oktober heeft onze overheid besloten dat alle fitnessclubs hun deuren moeten sluiten. De sluiting geldt vanaf woensdag 28 oktober tot ten minste 15 januari 2021. Op 12 januari heeft de overheid besloten deze maatregelen te verlengen. Vooralsnog zijn de maatregelen verlengd tot 1 maart, máár er bestaat een mogelijkheid op tussentijdse versoepeling. 

We vinden het enorm spijtig dat je de komende weken niet bij ons kan komen sporten. Zeker ook omdat we denken dat fitness onderdeel is van de oplossing, niet van het probleem. Maar we hoeven niet stil te gaan zitten!

Een nieuw ‘Stay Home, Stay Healthy’ programma!

Net zoals tijdens de vorige sluiting zal ook nu ons ‘Stay Home, Stay Healthy’ programma van start gaan! Elke week een uitgebreid programma  in de vorm van een magazine met workouts voor zowel beginners als gevorderden, lekkere en gezonde recepten én leerzame informatie en weetjes!

Thuis Sporten met de Anytime Fitness App!

Sporten in de club kan even niet maar fit en in beweging blijven kan wel bij Anytime Fitness. Daarvoor hebben we de Anytime Fitness App met meer dan 1.700 verschillende workouts die je thuis kan doen wanneer het jou uitkomt! Let’s make healthy happen!

De Anytime Fitness App

Met behulp van de Anytime Fitness app start je in een handomdraai een training voor thuis. Met meer dan 1700 workouts hoef je nooit zonder inspiratie te zitten. Wil je meer weten over de Anytime Fitness app?

Onze compensatieregeling

Zoals jullie weten hebben we van doen met een 2e lockdown waardoor we onze clubs helaas weer hebben moeten sluiten. Vooralsnog duurt de sluiting tot 1 maart; laten we hopen dat er eerder versoepelingen plaats vinden.

Zoals jullie zullen begrijpen, heeft de 1e sluiting a.g.v. corona voor ons een zeer grote impact gehad, ondanks de steun die we van jullie en de overheid hebben ontvangen. Onze nieuwe compensatieregeling voor deze 2e lockdownperiode, lichten we graag hieronder toe

Lokale ondernemers

Anytime Fitness is een franchiseconcept en wordt gerund door lokale ondernemers met werknemers uit de regio. Ondanks alle steun heeft de 1e lockdown er fors ingehakt. We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze teamleden hun geliefde baan kunnen behouden en dat jullie, onze leden, je vaste plek om te sporten houdt. We zouden het dan ook enorm waarderen wanneer je ons wilt blijven steunen.

Vanaf de sluiting op donderdag 29 oktober, bieden we jullie de volgende 3 opties:
  • Optie 1: Purple Family 💜 💜

Ik kan niet zonder mijn Anytime Fitnessclub! Ik help mijn Anytime Fitnessclub en zijn teamleden daarom  graag deze moeilijke periode doorkomen. Ik kies ervoor om het lidmaatschapsgeld te blijven betalen en zie af van verdere compensatie. Met deze optie steun ik mijn Anytime Fitness club voor 100%!

  • Optie 2: Voucher 🎫

Ik kies voor een voucher met een waarde van de duur van de sluiting. Wanneer de sluiting voorbij is, hoor ik van mijn club waar ik deze voucher voor kan inzetten.

  • Optie 3: Samen delen 🙏

Ik realiseer me dat er sprake is van overmacht en help mijn club ook graag in deze moeilijke tijd, maar ik doe dat voor 50%. Mijn lidmaatschapsgeld wordt vanaf 28 oktober volledig geïncasseerd, maar ik krijg 50% terug zodra de club weer open is.

Graag horen we voor welke optie jij kiest. Je doet dat door een mailtje te sturen naar je club. Als we geen mailtje van jou ontvangen hebben, gaan we er vanuit dat je kiest voor optie 1.