Skip navigation

Waar wil jij starten & 1 maand gratis krijgen?

Start nu en krijg 1 maand gratis!

Afvallen, stoppen met roken, een betere conditie opbouwen, meer ontspannen, vaker met vrienden afspreken, meer tijd maken voor leuke dingen, gezonder eten, minder snoepen… Veel goede voornemens hebben betrekking op je fitheid, jouw vitaliteit. Hoe je je voelt en hoe je er uitziet.

Bij Anytime Fitness werk je in een prettige omgeving en onder begeleiding van deskundige trainers op een leuke manier aan jouw persoonlijke doelen. Stel niet uit en laat ons jou coachen, zodat jouw goede voornemens niet na een tijdje uit het oog worden verloren.

Kom daarom nu langs, want van 27 december 2018 tot en met 21 januari 2019 krijg je bij inschrijving 1 maand gratis. Let’s make healthy happen!

Klik en selecteer jouw locatie

View On Map

Vereist

  Neem nu contact op

  *Vereist

  Privacy voorkeuren centrum

  Noodzakelijk

  Deze cookies zijn vereist voor de basiswerking van de site en ze zorgen ervoor dat u op onze website informatie en diensten kunt vinden op een veilige en optimale wijze.

  incap_sess_*_*, visid_incap_*, nlbi_*, wordpress_logged_in_*, wordpress_sec_*, wp-settings-*, wp-settings-time-*

  Optioneel

  Optionele cookies worden gebruikt om sociale media knoppen in te schakelen, website statistieken te verzamelen, de prestaties en het gebruik van onze site te meten, de gebruikservaring te optimaliseren en gerichte advertenties en promoties te kunnen leveren.

  , _ga, _gid, _gat_*, _dc_gtm_*, HSID, NID, SID, SSID, PREF, LOGIN_INFO, SAPISID, __zlcmid, _ceg.s, _ceg.u, gwcc

  Close your account?

  Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?