Verwezenlijk uw ondernemersdromen, met Anytime Fitness

Op dit moment zijn er bijna 4000 Anytime Fitnessclubs wereldwijd open, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe Anytime Fitness club met 24/7 toegang geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. One familie kent inmiddels meer dan 3 miljoen leden. Anytime Fitness is als snelst groeiende franchise-fitnessketen ter wereld, in 2015 en 2016 verkozen tot #1 Top Global Concept, door Entrepreneur Magazine, vanwege haar formule, groei en financiële stabiliteit.

Ook in de Benelux is dit te zien. Ondanks dat er een groot aanbod low budget centra aanwezig is, laat Anytime Fitness zien dat door mensen te bieden wat ze zoeken, er groei ontstaat. Onze inmiddels meer dan 70 clubs in Nederland en België helpen hun lokale en regionale omgeving actief gezonder te worden.  

 

 

Wie zijn nou die Anytime Fitness ondernemers?

Er zijn investeerders die een of meer Anytime Fitness clubs openen, gelouterde (fitness)ondernemers die hun huidig fitnesscentrum omvormen tot het Anytime Fitness concept en ook gepassioneerde personal trainers die hun droom realiseren. Ook van buiten de fitnessbranche vinden ondernemers hun weg naar (uitbreiding van hun) succes door het exploiteren van 1 of meer Anytime Fitness locaties. Passie voor het gezonder maken van de omgeving, daar actief een bijdrage aan leveren en daarmee zelf een goed ondernemersresultaat behalen, is wat ons allemaal drijft.

Wat zeggen ervaren Franchisenemers over ondernemen met Anytime Fitness?

Kom kennismaken met Anytime Fitness

Bezoek de Anytime Fitness Discovery Day op 15 juni 2018 vanaf 14.00 uur en de middag wordt rond 16.30 uur afgesloten.
Op het programma staan informatieve lezingen en u heeft uitgebreid de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de specialisten van Anytime Fitness Benelux.
Aanmelding-Discovery-Day

 

Terug naar boven