Corona virus FAQ

Uiteraard vinden we het enorm spijtig dat je de komende weken niet bij ons kunt komen sporten. We hebben begrip voor het besluit dat de Nederlandse & Belgische overheden genomen hebben om de verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen en we zijn ervan overtuigd dat jij dit ook hebt! Heb je vragen n.a.v. de sluiting van jouw club als gevolg van het Coronavirus? Wellicht vind je het antwoord in deze FAQ!

Staat jouw vraag er niet bij?

Mail deze dan naar de club. Het e-mailadres vind je op de website van de club. Je mag natuurlijk ook een berichtje via Facebook versturen!

Nee, al onze clubs zijn gesloten. Op 13 maart heeft onze premier tot deze maatregel besloten om zo de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Op 13 maart heeft de overheid aangekondigd dat sportclubs dicht moeten blijven tot 19 april.
Nou en of! Wij hebben een speciaal programma voor jullie gemaakt om ook tijdens de coronacrisis fit te blijven: het “Stay Home, Stay Healthy programma”! Daarnaast hebben we natuurlijk de Anytime Fitness App met meer dan 1.700 workouts die je als lid gratis kunt downloaden!
Voor bevriezen van een lidmaatschap gelden dezelfde voorwaarden als altijd. Je kunt die terugvinden in onze Algemene Voorwaarden op onze website.
Ja! Als compensatie voor de periode dat je geen gebruik kunt maken van de club a.g.v. de coronacrisis, ontvang je zodra we weer open mogen, een voucher met een tegoed voor alle tijd dat de club dicht was. Dit tegoed plakken wij achter je lidmaatschap. Je kunt er ook voor kiezen om deze voucher cadeau te doen aan een familielid, vriend of kennis te geven. Zo laat je hun ook kennis maken met Anytime Fitness en misschien sporten jullie straks wel samen!