Corona virus FAQ

Uiteraard vinden we het enorm spijtig dat je de komende weken niet bij ons kunt komen sporten. We hebben begrip voor het besluit dat de Nederlandse & Belgische overheden genomen hebben om de verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen en we zijn ervan overtuigd dat jij dit ook hebt! Heb je vragen n.a.v. de sluiting van jouw club als gevolg van het Coronavirus? Wellicht vind je het antwoord in deze FAQ!

Staat jouw vraag er niet bij?

Mail deze dan naar de club. Het e-mailadres vind je op de website van de club. Je mag natuurlijk ook een berichtje via Facebook versturen!

Nee, al onze clubs zijn gesloten. Op 13 maart heeft onze premier tot deze maatregel besloten om zo de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
De overheid heeft aangekondigd dat sportclubs dicht moeten blijven. De Belgische regering heeft besloten dat er vanaf 18 mei wel outdoor groepslessen plaats mogen vinden. Het is niet toegestaan fitnesstoestellen buiten te zetten. Dit betekent dus dat er geen groepstrainingen gegeven mogen worden waar toestellen voor nodig zijn zoals bijvoorbeeld spinning. De achterliggende argumentatie van experts en virologen is het besmettingsgevaar door toestellen welke door verschillende personen worden gebruikt. Deze stap wil men, ook met de nodige desinfectering, in deze fase nog niet toelaten.
Nou en of! Wij hebben een speciaal programma voor jullie gemaakt om ook tijdens de coronacrisis fit te blijven: het “Stay Home, Stay Healthy programma”! Daarnaast hebben we natuurlijk de Anytime Fitness App met meer dan 1.700 workouts die je als lid gratis kunt downloaden!
Ja! Tot 1 juni geldt de volgende regeling: als compensatie voor de periode dat je geen gebruik kunt maken van de club a.g.v. de coronacrisis, ontvang je zodra we weer open mogen, een voucher met een tegoed voor alle tijd dat de club dicht was. Dit tegoed plakken wij achter je lidmaatschap. Je kunt er ook voor kiezen om deze voucher cadeau te doen aan een familielid, vriend of kennis. Zo laat je hun ook kennis maken met Anytime Fitness en misschien sporten jullie straks wel samen! Dat betekent dat je recht hebt op een voucher over de periode 15 maart – 1 juni! Vanaf 1 juni geldt een aangepaste regeling waarbij je kunt kiezen uit 3 opties: Optie 1: Purple Family 💜 💜 Ik kan niet zonder mijn Anytime Fitnessclub! Ik help mijn Anytime Fitnessclub en zijn teamleden daarom graag deze moeilijke periode doorkomen. Ik kies ervoor om het lidmaatschapsgeld te blijven betalen en zie af van verdere compensatie. Met deze optie steun ik mijn Anytime Fitness club voor 100%! Optie 2: Samen delen 🙏 Ik realiseer me dat er sprake is van overmacht en help mijn club ook graag in deze moeilijke tijd, maar ik doe dat voor 50%. Mijn lidmaatschapsgeld wordt vanaf 1 juni volledig geïncasseerd, maar ik krijg 50% terug zodra de club weer open is. Het bedrag dat ik terug krijg, krijg ik als korting op de eerstvolgende 4 incasso’s wanneer de club weer open is. Wanneer je voor deze optie kiest, houdt dat in dat je nog 4 maanden lid bent nadat de clubs weer open zijn, zodat we de korting ook kunnen verrekenen. Optie 3: Ik bevries mijn lidmaatschap Vanaf 1 juni wordt mijn lidmaatschap bevroren. Dat betekent dat ik vanaf 1 juni niets meer betaal, tot dat de club weer open gaat. Anytime Fitness is een franchise concept; clubs kunnen afwijken van de hierboven genoemde regeling. Informeer daarom altijd even bij jouw club naar de gehanteerde compensatieregeling.