het resultaat

Investeer in de gezondheid van je werknemers en de opbrengst zal een veelvoud zijn.
Een gezonder en meer gemotiveerd personeelsbestand is een
gelukkiger en productiever personeelsbestand.
Dankzij onze innoverende aanpak van welzijn helpen wij zowel jou als je
werknemers je resultaat verbeteren.

Het is echt eenvoudig. Onze missie bij Anytime Fitness is om het welvaren van mensen te bevorderen via een gezonde en actieve levensstijl. Verstandige bedrijven delen een soortgelijke missie voor hun werknemers, waarbij medewerkers ertoe worden aangezet hun gezondheid en conditie te verbeteren, hun energie en productiviteit te verhogen en hun uitgaven voor gezondheidszorg terug te schroeven. Dankzij het Anytime Fitness welzijnsprogramma voor bedrijven kunnen bedrijven, groot en klein, welzijn op het werk bevorderen.

Waarom Anytime Fitness?

Als 's werelds grootste en snelst groeiende, 24 uur per dag geopende, fitnessfranchise voor mannen als vrouwen kan Anytime Fitness je helpen met het aanpakken van de behoeften van je werknemers inzake welzijn. Wij maken het je werknemers uiterst gemakkelijk en stellen moderne fitnessapparatuur ter beschikking. Anytime Fitness biedt eveneens de aanvullende voordelen die je werknemers nodig hebben om het maximum te halen uit je welzijnsprogramma, inclusief:

  • Anywhere Club Access, waarmee leden toegang hebben tot duizenden Anytime Fitness-clubs wereldwijd! Dit is een geweldig voordeel voor werknemers die voor hun werk moeten reizen.

Een gezond rendement op je belegging

Werknemers die zich gewaardeerd en beloond voelen, werken beter en energieker. Medewerkers die van jou een clublidmaatschap van Anytime Fitness krijgen, blijven niet alleen fit en geconcentreerd. Je bedrijf gaat er beter door draaien. Enkele voordelen:

  • Minder ziekteverlof en lagere kosten inzake gezondheidszorg
  • Beter moreel, hogere eigendunk en minder stress
  • Betere concentratie op het werk
  • Verhoogde productiviteit en hoger rendement
  • Lager personeelsverloop

Bedrijven van elke omvang kunnen op een betaalbare wijze investeren in de gezondheid van hun werknemers en vele bedrijven doen dat ook de laatste tijd. Met Anytime Fitness als je welzijnspartner op de werkplek kun je het programma implementeren dat het beste bij jou past.

  • Totaal welzijn met bedrijfsbijdragen | Deze optie is geschikt voor de organisatie die echt wil investeren in de gezondheid en het welzijn van haar werknemers, met een geheel betaald Anytime Fitness-clublidmaatschap. En binnenkort komt daar nog bevoorrechte toegang tot AnytimeHealth.com bij.
  • Bedrijfscoördinator | Anytime Fitness werkt samen met een aangestelde bedrijfsvertegenwoordiger een lidmaatschap uit tegen een gereduceerde prijs, afhankelijk van de behoeften van je personeel. Dit programma spoort aan tot deelname via een gedeeltelijk terugbetaald of gesubsidieerd Anytime Fitness-clublidmaatschap op basis van maandelijks gebruik.
  • Uitsluitend online (binnenkort) | Help je werknemers beter te leven via bevoorrechte toegang tot AnytimeHealth.com (binnenkort ook toegankelijk vanuit Nederland), met o.a. interactieve voedings- en fitnesstrackers, een gebruiksvriendelijke beoordeling van gezondheidsrisico's en informatie over stoppen met roken.

Stap 1: Neem contact met ons op
Neem voor persoonlijk advies over het implementeren van een welzijnsprogramma binnen je bedrijf gewoon contact op met neem contact op met onze afdeling Werknemerswelzijn. Je bedrijfsinformatie verzenden neemt niet veel tijd in beslag en houdt geen verplichtingen in. Zodra we je informatie hebben ontvangen, zul je spoedig van ons een telefoontje krijgen.

Stap 2: Stel een programma op
Samen met Anytime Fitness zal je bedrijf een programma uitwerken waarmee je werknemers hun doelstellingen kunnen bereiken.

Stap 3: Promoot het programma
Het is belangrijk reclame te maken voor je welzijnsprogramma, zodat werknemers niet alleen op de hoogte worden gesteld van het programma, maar tevens gemotiveerd worden om eraan deel te nemen. Anytime Fitness zal je helpen met je reclame, o.a. door speciaal affiches of folders te ontwerpen, zodat je personeel erover wordt ingelicht. Wij organiseren tevens bezoekjes aan clubs en zullen alle vragen van werknemers graag beantwoorden.

Stap 4: Bied incentives aan
De meeste mensen willen actiever zijn, maar het ontbreekt hen aan motivatie. Incentiveprogramma's kunnen een wereld van verschil maken. Eenvoudige beloningen in natura, bijvoorbeeld T-shirts, cadeaubonnen en entertainmentvouchers, kunnen leiden tot verhoogde deelname aan je welzijnsprogramma.

Dat is alles! Je bent meteen goed van start gegaan met het promoten van een gezonde werkplek. Anytime Fitness helpt je graag bij het verbeteren van het welzijn binnen je onderneming.